onsdag den 29. marts 2017

Vil du med til Marokko?

Så blev vores workshop i Marokko, fyldt med gode folk. Men pludselig valgt to af kursisterne, at flytte til oktober-holdet. Derfor er der opstået to pladser som kan blive dine, hvis du skynder dig. Du kan melde dig til her:http://riadofthestorks.com/madkursus_med_anne_og_ditte/

Ditte fra http://www.thefoodclub.dk/profil/ og jeg har længe gået og tumlet med idéen om, at lave en workshop sammen. En dag faldt der en Riad og en god kontakt ned i vores turban, og pludselig var det ikke længere en idé. I februar var vi af sted for at spise, researche, og nyde et land så vidunderligt, at det kom bag på os begge.

Marokko er farver, ny inspiration & velsmag

Jeg har altid fundet tanken om Marrakech og Marokko en lille smule magisk. Jeg har lagt øre til mangen snak, om scenerne fra Tusind og én nats eventyr, der stadig udspiller sig i det nordafrikanske land. Marrakech er præcis ligeså bedårende, smukt, kaotisk og inspirerende som jeg havde håbet på. 

Så går du med drømmen om, at rejse sikkert og sjovt rundt, i godt selskab med ligesindede? Så har du muligheden for at følges med os. Vi går i dybden med madlavning, foodstyling og foto. Både til dig der blogger, gerne vil skrive en bog, lave lækre billeder til de socialemedier, have ny inspiration, holde arbejdsferie, lave rejsereportager eller lignende. Men vi sørger også for, at der er fritid, vin og mad i solen, godt selskab, ro og aktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar